Dags för en helg i London

Nu på helgen drar jag och polarna till London. Blir faktiskt första gången jag kommer åka till Storbritannien, har alltid varit fascinerad av brittisk kultur – men resan har liksom aldrig blivit av tills nu. Som musiker och musikälskare är ju London, ett musiklandskap som jag måste upptäcka genom olika musikklubbar och dricka öl på de ökända pubarna. Finns så mycket att göra och se, att jag redan nu känner mig helt euforisk. London är ju förövrigt en riktig fin stad som på bild känns väldigt inspirerande och människorna är ju ganska coola. Mycket bra rockmusik har kommit därifrån de senaste åren, förutom band som Queen, Rolling Stones och Coldplay såklart. Så det kommer verkligen att bli spännande att höra nya band på pubarna.

En helg som sent kommer glömmas!

Som sagt är den helgen något som jag verkligen längtar till. Skulle vara coolt att gå på Beatles museet, men det kanske inte blir tid över för det. Vi får se helt enkelt. Är medveten om att London är en riktig dyr stad, så vi kommer ändå försöka att hålla oss till en budget. Men vi har sänkt kostnaderna ganska mycket, då vi förbokat både hotell och bussbiljetter för några veckor sedan. Är som sagt ung musiker och lägger mycket pengar på det, så det blir förutom maten inte så många småutgifter hoppas jag. Skulle vara väldigt coolt om vi kunde cykla genom London – för det har alltid varit lite av en dröm också.

Besöka alternativa ställen.

Är egentligen inte så mycket för turistställen. Visst, kommer vi åka förbi London Eye och sånt, men det är nog inte riktigt det vi är ute efter. Vill ju ha kvalitet och rockkänsla utan massa turister som tar tusentals bilder. Alternativet blir nog därför att gå runt hela Camden. Jag har hört väldigt mycket bra om just Camden och alla rockklubbar och pubar som finns där och även känslan man hört från andra polare – känns ju gedigen och skön. Så det här kommer absolut vara ett ställe jag förmodligen kommer att uppskatta väldigt mycket. Har hört mycket bra om maten där, så det kommer vara kul att besöka mer eklektiska ställen också. Vill prova på lite jamaikansk mat om vi hittar förutom pommes och fisk. Kommer verkligen att uppdatera mer på bloggen efter London-resan.