Pokerkväll med bandet

Hej!

Jag sitter hemma i soffan och har precis kommit hem från en helt fantastisk kväll. Först repade jag med bandet (jag satte gitarrsolot!) och sen drog vi alla hem till Kalles lägenhet och lirade poker ända in på småtimmarna. Det är så roligt att spela tillsammans med dem, vi har hur mycket som helst att prata om och det skrattas alltid mycket. Då jag är ganska ny inom pokerbranchen, men ändå har läst mig massor genom att bara läsa enkla guider på nätet, så kan vi utbyta massor med tips och knep med varandra och även om det är lätt att komma igång finns det alltid något mer jag vill lära mig. Att repet gick bra och att vi spelade tillsammans gjorde verkligen hela min dag. Jag har som sagt lärt mig att spela poker från olika guider på nätet, jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om det för er läsare som också är intresserade av att börja spela.

Har du aldrig spelat poker förut?

Poker är en kombination mellan kortspel och vadslagningsspel där man satsar pengar på vem som har eller kan få den bästa kortkombinationen. Man spelar med en vanlig fransk-engelsk kortlek med 52 kort och varje spelare spelar enskilt, men det hindrar inte att man träffas ett gäng och sitter tillsammans. Man är två eller fler som spelar mot varandra. Det är väldigt underhållande och det finns såklart chans till stora vinster. Det är olika regler mellan olika pokerspel, men det lär man sig väldigt snabbt. Det är det som är så roligt, det finns mycket att vinna och det är enkelt att lära sig.

Guider för att lära sig att spela

Jag har lärt mig genom att titta på olika guider på nätet, det är det allra enklaste. Det finns utförliga guider för poker med steg för steg-instruktioner. När du också har kikat runt på internet en kort stund kommer du att vara redo att börja spela direkt! Du får tips och trix kring vad du ska hålla koll på, vad du ska göra med din hand och sedan är det bara att prova dig fram. Det finns alltså olika hemsidor där de presenterar pokerstrategier, vilken som är den bästa pokerhanden, ordbok för poker och mycket mer. På flera ställen har jag hittat “kompletta pokerguider” och där står allt som är viktigt att veta innan du börjar spela. Så sätt igång och kolla runt på nätet efter en enkel guide och jag lovar att du kommer ha roligt!